Valokuvakilpailu

Miehikkälän Salpalinja-museo järjestää valokuvauskilpailun, jossa katsotaan museoaluetta uudesta näkökulmasta. Salpalinja-museo ei ole vain toisen maailmansodan aikaisia linnoitteita, vaan myös luonnossa liikkumista ja ennen kaikkea ainutlaatuisia elämyksiä. Etsimme kuvia, jotka näyttävät museoalueen monimuotoisuuden ja sen tarjoamat lukuisat mahdollisuudet viettää vapaa-aikaa tutustuen Suomen historiaan. Löytääkö sinun linssisi mahtavia maisemia vai linnoitteiden mielenkiintoisia yksityiskohtia? Tai onnistutko vangitsemaan kuvaan hauskan sattumuksen museokierrokselta? Nappaa siis kamera tai kännykkä matkaan ja suuntaa kohti Miehikkälää!

Kilpailu starttaa toukokuussa, kun Salpalinja-museo avaa ovensa uuteen kesäkauteen. Kuvausaikaa riittää vuoden loppuun saakka, joten voit hyödyntää kilpailukuvissa myös vuodenaikojen vaihtumista. Parhaat valokuvat palkitaan Museokauppa Raslan tuotteilla ja kilpailukuvista kootaan näyttely kesäksi 2017. Pääpalkinnon arvo avoimessa sarjassa 200 € ja lasten sarjassa 100 €.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 1.5. - 31.12.2016. Kilpailun voittajat julkistetaan 31.3.2017 mennessä osoitteessa www.salpakeskus.fi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailusarjat

Kilpailussa on kaksi sarjaa, joissa kummassakin palkitaan kolme parasta valokuvaa:

  • Avoin sarja, johon voivat osallistua kaikki.

  • Lasten sarja, johon voivat osallistua alle 15-vuotiaat lapset.

Osallistu kilpailuun instagramissa

Lataa kilpailukuvasi instagramiin tunnisteella #SalpalinjaKisa, lisää myös tunniste #avoinsarja tai #lastensarja riippuen kumpaan kilpailusarjaan osallistut. Parhaista kuvista kootaan näyttely Salpalinja-museolle ja näyttelyyn valituista kuvista tullaan pyytämään painokelpoiset versiot kilpailun päätyttyä. Säilytäthän siis alkuperäisen kuvatiedoston.

Kilpailun säännöt

Katso kilpailukuvia Instagrammissa

 

Lisätiedot

Miehikkälän Salpalinja-museon henkilökunta antaa tarvittaessa lisätietoja valokuvakilpailusta. Yhteydenotot: puh. 040 383 5091 (museon aukioloaikoina) tai salpamuseo@miehikkala.fi.